MENU
Over Ons
PARKEREN
Menu
MENU
Over Ons
PARKEREN
Reserveren
RESTAURANT MINERVA
MENU
Voorgerechten
Handgepelde grijze garnalen – gerookte paling - mierikswortel
€34
Tartaar Schotse zalm – dille – karnemelk
€26
Ganzenleverpastei – rode ui – brioche
€34
6 platte Zeeuwse oesters 5°
€34
Garnaalkroketten - volgens de beste traditie
€29
Sint-Jacobsvruchten uit Dieppe – Brussels grondwitloof
€34
Cassolet bospaddestoelen – sint-Jacobsvruchten - zeetong
€42
Krokante kalfszwezerik - wortel en sjalot
€39
Noordzee Tourteau crab – bisque – pan cristal
€34
Hoofdgerechten
Zeebaars in grof zeezout - sauce Vièrge - 2 personen
€90
Heilbot op de graat - dijonaise - zure room
€46
Roggevleugel – blanke boter met kappers - savooi
€42
Entrecote “Black Pearl” - groene peper
€48
Fazant Brabançonne 2 personen
€75
Fazant Fine Champagne 2 personen
€90
Hazenrug Poivrade – 2 personen
€110
Hertenkalf – wintergroenten – jeneverbes
€52
Barbarie eend op de wijze van Rouen - 2 personen
€110
Lunchmenu (90’)
Naar gelang het marktaanbod. Met aangepaste wijn €20
€48
Degustatiemenu
4 gangen. Met aangepaste wijn €40
€85
Desserten
Dame Blanche - chocoladesaus - slagroom
€16
Crepe Normande - vanilleroomijs
€16
Assortiment kaas - noten/vijgen brood
€18
We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen.
Philip en An Iserbyt
Maak een reservatie