MENU
Over Ons
Menu
MENU
Over Ons
Reserveren
RESTAURANT MINERVA
MENU
Voorgerechten
Lauwe Salade van kalfstong, Priorat olijfolie, appelkapper
€26
Noordzeekrab, artisjok, pistou, tomaat
€32
Witte asperges, gemarineerde zalm, dille
€29
Tartaar van Charolaise runderen
€28
Huisgemaakte garnaalkroketten, volgens de beste traditie
€29
Asperges à la Flamande/mousseline
€28
Gegrilde octopus, daslook, muntpaprika
€29
Kalfszwezerik, morieltjes, artisjok
€39
Hoofdgerechten
Zeebaars in grof zeezout, sausen Vièrge voor 2 personen
€90
Zeeduivel, bouillabaisse
€45
Roggevleugel gebakken, sherry vinaigrette
€42
Entrecote Charolaise, voetselder, pijlajuin
€48
Schots Lam, rozemarijn, gratin dauphinois
€48
Barbarie eend op de wijze van Rouen-2 personen
€98
Duif uit Anjou, verse doperwtjes “à la française”
€50
Desserten
Dame Blanche - chocoladesaus - slagroom
€ 16
Crepe Normande - vanilleroomijs
€ 16
Assortiment kaas - noten/vijgen brood
€ 18
We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen.
Philip en An Iserbyt
Maak een reservatie