MENU
Over Ons
Menu
MENU
Over Ons
Reserveren
RESTAURANT MINERVA
MENU
Voorgerechten
6 Zeeuwse creuses – grapefruit - dille
€34
Frisse groene gazpacho - tartaar van zeebaars
€34
Jamon Iberico – gegrilde zuurdesem – tomaat
€29
Noordzeekrab – artisjok – tomaat – basilicum – bisque
€39
Garnaalkroketten - volgens de beste traditie
€29
Krokante kalfszwezerik – sjalot – wortel
€39
Langoustines – kruidenboter – zeekraal - kersttomaat
€44
Bouchot mosselen – “Poulette”
€29
Hoofdgerechten
Zeebaars in grof zeezout – sauce vierge - 2 personen
€98
Zeetong meunière – salade – frieten
€59
Kabeljauw – witte wijnsaus – garnalen – zeevruchten
€48
Lam – caponata tomaat - gratin dauphinois - basilicum
€50
Filet pur – gerookt – bordelaise - dragon
€59
Wilde eend – abrikoos
€48
Barbarie eend op de wijze van Rouen - 2 personen
€120
Lunchmenu (90’)
Naar gelang het marktaanbod. Met aangepaste wijn €25
€55
Degustatiemenu
4 gangen. Met aangepaste wijn €45
€90
Desserten
Dame Blanche - chocoladesaus - slagroom
€16
Crepe Normande - vanilleroomijs
€16
Assortiment kaas - noten/vijgen brood
€18
We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen.
Philip en An Iserbyt
Maak een reservatie